Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pussycat Dolls zoeken nieuw groepslid

Shownieuws

De Pussycat Dolls zijn op zoek naar een zevende groepslid. In een realityprogramma maken de sexy Amerikaanse zangeressen een keuze uit nieuw talent.

De Pussycat Dolls zijn op zoek naar een zevende groepslid. In een realityprogramma maken de sexy zangeressen een keuze uit nieuw talent, schrijft het Britse persbureau Reuters. De werktitel van het programma, dat dit najaar wordt uitgezonden, is 'The search for the next Pussycat Doll'. Acht afleveringen staan in de planning.

Om een Doll te worden, moet je 'zelfvertrouwen hebben, moedig zijn en stoer', zegt groepslid Kimberly donderdag in het jeugdblad Hitkrant. "Er zit een Pussycat Doll in iedereen. Wat je ook aanpakt, het gaat erom dat je altijd je uiterste best doet." Een Doll moet verder sterk zijn van geest, voegt groepslid Nicole toe. "Wij hebben soms best moeite gehad het te maken, maar we hebben nooit opgegeven."

De groep is in 1995 opgericht in Los Angeles. De meiden, die zijn te herkennen aan lingerie en laarzen, traden daar zes jaar lang op als nachtclubact.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen