Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon is zijn trouwe fans dankbaar

Shownieuws

Gordon is dankbaar voor de liefde die zijn trouwe fans hem schenken. Het doet hem goed om te zien dat ze hem door de jaren zijn blijven steunen.

Gordon is dankbaar voor de liefde die zijn trouwe fans hem schenken. De volkszanger laat dit weten op zijn weblog. Het doet Gordon goed om te zien dat zijn publiek hem door de jaren heen is blijven steunen. "Heerlijk dat er fans zijn die letterlijk met mij zijn meegegroeid." Ook verontschuldigt hij zich voor de momenten dat hij het te druk heeft en daardoor zijn fans te weinig aandacht kan geven.

Hoewel Gordon nog steeds niets wil loslaten over de nieuwe liefde in zijn leven zegt hij eindelijk rust te hebben gevonden. De zanger, die niet altijd even gelukkig was in de liefde, zegt blij te zijn met de warmte die hij ontvangt. "Eindelijk worden alle verdrietige momenten overschaduwd die ik op dat gebied heb mogen meemaken."

De geboren Amsterdammer lanceert medio oktober een kledinglijn voor mannen onder zijn eigen naam. Een nieuw verzamelalbum van de zanger, waarop hij samenwerkt met onder anderen rapper Lange Frans, wordt later dit jaar verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen