Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Koblenko houdt niet van complimenten

Shownieuws

Tv-babe Victoria Koblenko weet zich geen raad met complimenten. Dat zegt de 25-jarige ex-soapactrice in haar column op de website van Vrouw.

Victoria Koblenko ergert zich aan alle loftuitingen aan haar adres. Dat zegt de voormalige soapactrice in haar eenmalige column op de website Vrouw. De 25-jarige tv-babe weet zich geen raad met de complimenten. "Het heeft dus een averechts effect. Mijn onzekerheid neemt alleen maar toe."

Ook met prijsuitreikingen heeft Koblenko weinig op. Hoewel de geboren Oekraïense zich gevleid voelt bij elke nominatie, wil ze niet door het leven gaan als 'de actrice die nooit wat wint'. Koblenko is opnieuw genomineerd, dit keer voor de Fun Fearless Female Award die het tijdschrift Cosmopolitan uitreikt aan sterke vrouwen. "Van de drie F's ben ik zeker een female. Maar of ik zo fun ben, weet ik niet."

Koblenko, sinds haar dertiende in Nederland, werd bekend als Isabella Kortenaer in de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden. Momenteel is de actrice te zien in de Nederlandse horrorfilm 'Doodeind', die donderdag in première ging.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen