Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rodman: seks met Carmen was prima

Shownieuws

Dennis Rodman beweert dat hij een fantastisch seksleven had met Carmen Electra. Hij zegt: "We voelden elkaar perfect aan op seksueel gebied."

Dennis Rodman beweert dat hij een fantastisch seksleven had met Carmen Electra. Dit zegt hij volgens de Amerikaanse site MSNBC in een interview met het tijdschrift Star Magazine. Volgens de 45-jarige oud-basketballer Rodman konden hij en de inmiddels 34-jarige Electra vooral in de slaapkamer goed met elkaar overweg. "We voelden elkaar perfect aan op seksueel gebied."

Rodman, die in 1996 tien dagen met het sekssymbool getrouwd was, beweert dat de sexy actrice hem zes maanden geleden opbelde. "Ze noemde me de liefde van haar leven en ze vindt het jammer dat we uit elkaar zijn." Hij is van mening dat hij zonder moeite weer een relatie met haar kan aangaan, maar heeft daar geen behoefte aan. Een ontmoeting sluit hij niet uit. "We zouden elkaar kunnen ontmoeten, maar enkel voor een goed gesprek."

Rodman speelde in zijn basketbalcarrière onder meer voor de San Antonio Spurs en de Chicago Bulls. Buiten het veld staat hij vooral bekend om zijn extravagante kledingstijl. Recentelijk was Rodman zien in de Britse realitysoap Love Island.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen