Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jesse Metcalfe te bewonderen met gitaar

Shownieuws

Jesse Metcalfe is binnenkort op het podium te bewonderen met zijn gitaar. Hij zal zijn vriendin Nadine Coyle begeleiden tijdens een optreden op het V Festival.

Acteur Jesse Metcalfe, de sexy tuinman uit de hitserie Desperate Housewives, kan meer dan met ontbloot bovenlijf voor de camera paraderen. Een insider vertelt aan de Britse krant The Sun dat Jesse een getalenteerde gitarist is. Mogelijk is hij binnenkort als muzikant op het podium te bewonderen. De krant meldt dat de 27-jarige acteur zijn vriendin, Girls Aloud-zangeres Nadine Coyle, akoestisch begeleidt tijdens haar optreden op het V Festival.

Metcalfe en Coyle vormen nu enkele maanden een stel. Aanvankelijk probeerden ze hun relatie verborgen te houden. Maar toen een fotograaf de twee op de gevoelige plaat vastlegde, gaven ze toe verliefd te zijn.

Het V Festival, dat in Groot-Brittannië een van de grootste festivals is, heeft mogelijk meer verassingen in petto. Zo gaan er geruchten dat Cheryl Tweedy, die ook deel uitmaakt van Girls Aloud, een ode brengt aan haar nieuwbakken man. Dat is Arsenal-voetballer Ashley Cole. De twee zijn net terug van hun huwelijksreis.

Het muziekfestival vindt op 19 en 20 augustus plaats op twee plekken: het Hylands Park in Chelmsford en het Weston Park in Staffordshire. Naast Girls Aloud zijn onder meer Radiohead, Morrissey en de Sugababes te vinden in de line-up.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen