Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sheryl Crow in de wolken met nieuwe liefde

Shownieuws

Sheryl Crow is verliefd. In een interview met CNN-presentator Larry King zegt Crow eindelijk weer iemand te hebben gevonden die ze leuk vindt.

Sheryl Crow is verliefd. Dit meldt het Amerikaanse tijdschrift People. In een interview met CNN-presentator Larry King zegt Crow eindelijk weer iemand te hebben gevonden die ze leuk vindt. Hoewel de 44-jarige zangeres zijn naam niet wil noemen, bevestigt een anonieme vriend dat het een filmregisseur uit Los Angeles betreft. Crow verbrak in februari haar relatie met de wielrenner Lance Armstrong.

De vriend laat weten dat de twee al een tijdje met elkaar omgaan, maar benadrukt dat het nog niet erg serieus is. "Ze doen het rustig aan." Ze zijn bij elkaar gebracht door actrice Courteney Cox, een goede vriendin van de zangeres. Crow liet recentelijk in een interview met het Amerikaanse blad Vanity Fair weten het nog steeds moeilijk te hebben met haar breuk met Armstrong. Eerder dit jaar werd de ster gesignaleerd met acteur John Stamos, die in Nederland vooral bekend is van de comedyserie Full House.

Crow begon haar carrière als achtergrondzangeres van Michael Jackson tijdens zijn wereldtournee in 1988. In 1994 bracht de zangeres haar debuutalbum 'Tuesday night music club' uit, waarvoor ze een Grammy Award ontving.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen