Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel Gibson hangt halfjaar cel boven het hoofd

Shownieuws

Mel Gibson hangt een celstraf van een halfjaar boven het hoofd voor rijden onder invloed. De acteur is woensdag officieel aangeklaagd, meldt justitie.

Mel Gibson hangt halfjaar cel boven het hoofd

(Novum/AP) - Mel Gibson hangt een celstraf van maximaal een halfjaar boven het hoofd voor rijden onder invloed en het in zijn auto vervoeren van een geopende fles drank. De acteur is woensdag in Los Angeles officieel aangeklaagd, meldt justitie. Op 28 september moet Gibson zich voor de rechter in het Californische Malibu verantwoorden.

De 50-jarige Gibson werd vrijdag door de politie aangehouden op een snelweg in de buurt van Malibu. Een test wees uit dat de acteur te veel gedronken had. Agenten namen een fles tequila die naast de acteur lag in beslag.

Bij zijn aanhouding heeft Gibson zich volgens de agenten vijandig gedragen. Hij zou enkele antisemitische opmerkingen hebben gemaakt. De joden waren volgens hem verantwoordelijk voor alle oorlogen in de helle wereld. Hiervoor is hij niet aangeklaagd. Gibson heeft zijn excuses aangeboden voor zijn opmerkingen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen