Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan gedumpt door platenlabel

Shownieuws

Lindsay Lohan is ontslagen door haar platenlabel Island Records. De Amerikaanse actrice eigerde haar nieuwe single te promoten in Groot-Brittannië.

Lindsay Lohan is ontslagen door haar platenlabel Island Records. De 20-jarige actrice weigerde haar nieuwe single te promoten in Groot-Brittannië. Dat meldt de Britse tabloid The Sun. Als gevolg van de onwil van Lohan flopte de single genadeloos.

De single was de voorbode van het nieuwe album Speak van de Amerikaanse, die vooral bekend werd door rollen in films als Herbie Fully Loaded en Mean Girls. De release van haar derde album was eind 2005 gepland, maar werd uitgesteld vanwege het trage werktempo van de zangeres. Island Records heeft nu besloten om het album helemaal niet meer in Groot-Brittannië uit te brengen.

Lohan kreeg vorige week ook al een brief van directeur James G. Robinson van productiemaatschappij Morgan Creek. Dat schrijft persbureau Wenn. In de brief beticht hij de actrice van 'onverantwoordelijk en onprofessioneel' gedrag. Volgens collega-actrice Shannen Doherty, die in het verleden ook een slechte naam kreeg, valt het 'diva-gedrag' van Lohan niet goed te praten. "Ik ben één keer ontslagen omdat ik te laat kwam. Maar van een directeur heb ik nog nooit een boze brief gehad."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen