Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Costner met band op oude filmset

Shownieuws

Kevin Costner keert na zeventien jaar terug in het Amerikaanse stadje Dyersville uit zijn film 'Field of dreams'. Met zijn naamloze band geeft hij een optreden.

(Novum/AP) - Kevin Costner keert na zeventien jaar terug in het Amerikaanse stadje Dyersville uit zijn film 'Field of dreams'. Met zijn naamloze band geeft de Amerikaanse filmster een optreden op het honkbalveld dat speciaal voor de film werd aangelegd. Sinds de opnamen in 1989 heeft de acteur het veld niet meer betreden.

De 51-jarige Costner vindt het bijzonder om met zijn band op te treden op de vroegere filmset. "De film was erg belangrijk in mijn carrière en de band is een belangrijk onderdeel van mijn toekomst", verklaart hij.

Het gratis concert van de acteur en zijn band is onderdeel van de zogenoemde Rolling Roadshow, georganiseerd door een online videotheek. Tijdens de tournee worden tien films getoond op de bijbehorende filmlocatie. 'Field of dreams' gaat over een boer die stemmen hoort in zijn hoofd. In opdracht van de stemmen bouwt de man een honkbalveld in zijn maïsvelden.

Costner is onder meer bekend van zijn rollen in de films 'The bodyguard' (1992), 'JFK' (1991), 'Robin Hood: prince of thieves' (1991) en 'Dances with wolves' (1990).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen