Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Federline bevestigt plannen voor anti-roddelblad

Shownieuws

Kevin Federline en Britney Spears willen een eigen tijdschrift beginnen zodat sterren de kans krijgen roddels te weerleggen.

Kevin Federline en zijn vrouw Britney Spears hebben serieuze plannen om een tijdschrift op de markt te brengen waarin sterren roddels kunnen weerleggen. Dat zegt de zanger in het Amerikaanse tijdschrift Steppin' Out. Britney had dat idee eerder geopperd om onwaarheden over bekendheden te bestrijden.

In juni nam Britney de handschoen op tegen de roddelbladen. Ze sprak diverse geruchten tegen die over haar de ronde deden en lanceerde het idee om zelf een tijdschrift uit te brengen waarin roddels door de sterren kunnen worden ontkracht.

De zwangere Britney en haar echtgenoot kwamen de laatste tijd regelmatig negatief in de media. Zo meldde de boulevardkrant The National Enquirer dat het huwelijk van de twee op springen staat. De krant gaf later toe dat die beweringen 'onjuist en ongegrond' waren. Verder ontkende de popdiva het gerucht dat ze haar tweede kind ter wereld wil brengen in Namibië.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen