Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hilary Duff steekt militairen hart onder de riem

Shownieuws

Hilary Duff heeft dinsdagavond belangeloos opgetreden voor Amerikaanse militairen en hun families. Ze droeg een nummer op aan de militairen in Irak.

(Novum/AP) - Hilary Duff heeft dinsdagavond belangeloos opgetreden voor Amerikaanse militairen en hun families. De 18–jarige zangeres en actrice trad op in het Crown Coliseum-stadion, in de Amerikaanse plaats Fayetteville. Duff stelde eerder gratis kaarten beschikbaar voor de militairen en hun familieleden en besloot nu exclusief voor ze op te treden.

Tijdens het concert vertolkte Duff het nummer 'Hilary Duff rocks for the troops', dat ze opdroeg aan de militairen in Irak. Het gebaar van de zangeres viel in goede aarde, liet één van de bezoekers weten. "Ik denk dat Hilary goed op de hoogte is van de offers die de soldaten en hun families moeten brengen in de oorlog."

De tienerster ontmoette voor aanvang van haar optreden enkele families en ging met ze op de foto. Het concert werd bezocht door meer dan zevenduizend mensen.

Duff werd in Nederland bekend dankzij haar titelrol in de tienerserie 'Lizzie McGuire'. In 2003 brak ze als zangeres door met haar tweede soloalbum 'Metamorphosis'. In de Verenigde Staten gingen meer dan 3,7 miljoen exemplaren van de cd over de toonbank.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen