Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Piloot van Tommy Lee aangeklaagd

Shownieuws

Rocker Tommy Lee heeft een brokkenpiloot in dienst. De vliegenier wordt beschuldigd van gevaarlijk vlieggedrag. Hij landde een helikopter op de openbare weg.

(Novum/AP) - Rocker Tommy Lee heeft een brokkenpiloot in dienst. De vliegenier wordt beschuldigd van gevaarlijk vlieggedrag. Hij landde tot tweemaal toe een helikopter op de openbare weg om de Amerikaanse rocker op te halen. Dat heeft justitie bekendgemaakt.

De 49-jarige piloot heeft de rocker volgens een justitiewoordvoerder meegenomen voor een lift van tachtig kilometer. Op de plaats van bestemming bezocht de 44-jarige Lee een concert van de Amerikaanse band Nine Inch Nails.

Agenten hebben verklaard dat ze eerst de helikopter zagen landen, waarna de piloot het huis van Lee zilde binnengaan. De vliegenier zou daarop zijn verteld dat hij in overtreding was door te landen op de openbare weg. Kort daarna zou hij zijn vertrokken, maar ondanks de waarschuwing zou hij twee uur later op dezelfde plek zijn geland.

Lee werd bekend als drummer van de Amerikaanse band Mötley Crüe. Bij het grote publiek is hij meer bekend van zijn huwelijken met Heather Locklear en later Pamela Anderson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen