Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlandstalige artiesten erg productief

Shownieuws

September wordt een drukke maand in de wereld van de Nederlandstalige muziek. Meerdere artiesten, zoals Wesley en Charlène, brengen dan hun nieuwe single uit.

September wordt een drukke maand in de wereld van de Nederlandstalige muziek. Meerdere artiesten brengen in die maand hun nieuwe single uit. Dat vertelden zij bij de lancering van de nieuwe radiozender Radio Rembrandt. De nieuwe zender wil muziek van Nederlandse bodem promoten.

Charlène kan al onthullen dat haar nieuwe single 'Boem boem boem' gaat heten. "Het is een heel vrolijk liedje. Een echte zomerhit voor mensen die verliefd zijn." Thomas Berge wil de naam van zijn nieuwe single nog niet verklappen, maar vertelt wel dat er ook een nieuw album aankomt. "Het wordt een te gek album. De liedjes passen bij mijn leeftijd", vertelt de 16-jarige volkszanger. "Ik heb veel inspraak gehad." Ook Wolter Kroes komt met een nieuwe single. Hij draagt het nummer op aan zijn in april overleden manager Wout van Doleweerd.

Zanger Wesley komt in september niet alleen met een nieuwe single. SBS Shownieuws begint dan ook met een reallife-soap over de artiest. "Mijn nieuwe single 'Romeo' wordt ook meteen de begintune van mijn soap", vertelt hij. Verder verschijnt er in oktober een live dvd van hem en begint hij in november met een concerttoer. "Ik heb er zin in."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen