Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Handen Madonna in brons vereeuwigd

Shownieuws

Madonna heeft als eerste haar handen in brons laten vereeuwigen op het Square Of Fame. Het plein in Londen is geïnspireerd door de Walk Of Fame in Hollywood.

Madonna heeft als eerste haar handen in brons laten vereeuwigen op het nieuwe Square Of Fame in Londen. Dat meldt de Britse versie van de website Yahoo. Het plein in de wijk Wembley is de Britse variant op de beroemde Walk Of Fame in Hollywood. De 48–jarige Amerikaanse popdiva laat weten vereerd te zijn en uit te kijken naar de artiesten die haar voorbeeld zullen volgen.

Nick Shattock, één van de beheerders van het plein, is een trotse man. "Madonna is de grootste vrouwelijke artiest en we zijn er trots op dat zij de primeur heeft." Shattock hoopt in de komende maanden onder meer de handen van Kylie Minogue en George Michael aan het plein toe te voegen.

Madonna is dinsdag begonnen aan een serie van acht optredens in de Wembley Arena. Het stadion is in april heropend na een opknapbeurt van 51 miljoen euro. Op 3 en 4 september staat de zangeres in de Amsterdam ArenA.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen