Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bart doet niet mee aan reünie Big Brother

Shownieuws

De eerste Big Brother-winnaar, Bart Spring in 't Veld, doet niet mee aan een terugblik op vijf edities van de realitysoap. Hij krijgt te weinig geld.

De eerste Big Brother-winnaar, Bart Spring in 't Veld, doet niet mee aan een terugblik op vijf edities van de realitysoap. "De producenten boden een belachelijk laag bedrag", zegt de 29-jarige Utrechter dinsdag. De makers van Het Beste van Big Brother betalen vijfhonderd euro per dagdeel aan een ex-deelnemer.

In elke aflevering van deze Talpa-serie halen oud-bewoners van het Big Brother-huis herinneringen op. Ook vertellen zij hoe het nu met hen gaat. Verder wordt een kijkje achter de schermen van het programma geboden. Het Beste van Big Brother wordt in de week van maandag 14 augustus dagelijks uitgezonden.

In 1999 won Bart de eerste editie van het toen spraakmakende programma. Eerder dit jaar nam hij zijn intrek in Hotel Big Brother, een variant op het programma met bekende Nederlanders in de hoofdrol. Momenteel werkt Bart als tekstschrijver; bij RTV Utrecht is hij onlangs aan de kant gezet als televisiepresentator.

Endemol is in onderhandeling met een aantal 'grote namen' uit Big Brother over een optreden in de serie, zo meldde een woordvoerder dinsdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen