Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jody Bernal betuigt spijt na gedurfde uitspraken

Shownieuws

Jody Bernal heeft spijt van zijn boude uitspraken. Dit vertelt Jody dinsdag tegen Novum Nieuws. Hij was zondagnacht bij 3FM te horen in een gewaagd gesprek.

Jody Bernal heeft spijt van zijn boude uitspraken. Dit vertelt de zanger dinsdag tegen Novum Nieuws. Hij was zondagnacht bij radio 3FM te horen in een gewaagd gesprek met radio-dj Dennis Weening. Shownieuws liet de uitspraak die hij toen deed horen in de late uitzending: "Hoe dichter bij de nul, hoe strakker om de lul."

De 24-jarige Jody was de avond van het bewuste gesprek uit geweest. "Ik was dronken en ik dacht dat ik wel een grapje kon maken." Na een feestje nam Jody drie meisjes mee naar huis. Op de radio vertelde de zanger dat een van de meisjes 17 jaar was. Dat het zijn nichtje was, vertelde Jody er niet bij. De zanger zegt spijt te hebben van zijn uitspraken. "Het is allemaal mijn eigen schuld. Ik ben gewoon dom geweest."

Jody wordt bedolven onder telefoontjes van bezorgde vrienden en familie. Ook krijgt hij mails van boze en verontwaardigde mensen. "Ze noemen me een pedofiel en zeggen dat ik seks heb met minderjarigen. Dat is niet waar."

Vanavond doet Jody in Shownieuws zijn verhaal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen