Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shannen Doherty boos op tijdschrift

Shownieuws

Shannen Doherty is boos op het Amerikaanse tijdschrift Star Magazine. Het tijdschrift suggereert dat de actrice platische chirurgie heeft ondergaan.

Shannen Doherty is boos op het Amerikaanse tijdschrift Star Magazine, meldt het persbureau Wenn. Het tijdschrift plaatste de 35-jarige actrice op de cover, met daaronder de kop 'Extreme Makeover'. In het bijbehorende artikel wordt gesuggereerd dat de ster plastische chirurgie heeft ondergaan.

De voormalige ster uit 'Beverly Hills 90210' verscheen maandagavond in de Amerikaanse talkshow The View, waarin ze fel uithaalde naar het tijdschrift. De actrice zei een advocaat te hebben ingehuurd en te overwegen Star Magazine aan te klagen.

Doherty werd met het gewraakte artikel geconfronteerd toen haar kapper het ter sprake bracht. De actrice was volgens Wenn zo van haar stuk gebracht dat de opnamen van haar nieuwe serie 'Breaking up with Shannen Doherty' tijdelijk werden gestaakt. "Ik kon niet meer stoppen met huilen."

Doherty is vooral bekend van haar rol als Brenda in de dramaserie 'Beverly Hills 90210'. Tussen 1998 en 2001 speelde ze in de heksenserie 'Charmed'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen