Kies je favoriete radiostation

Dossiers

James Bond-studio opnieuw opgebouwd

Shownieuws

De studio waar de laatste James Bond-film is opgenomen wordt afgebroken en opnieuw opgebouwd. De opnamestudio ging in het weekeinde in vlammen op.

De studio waar de laatste James Bond-film 'Casino royale' is opgenomen wordt afgebroken en opnieuw opgebouwd. Dit meldt de Britse omroep BBC. De opnamestudio van de Pinewood Studio's ging in het weekeinde in vlammen op. Op de oude plek wordt een nieuw complex neergezet. Over de oorzaak van de brand is nog steeds niets bekend.

De Pinewood Studio's, gevestigd net buiten Londen, zijn in het verleden ook al eens getroffen door brand. In 1984 brandde de studio grotendeels af. Toen liepen zes mensen ernstige brandwonden op. Bij de laatste brand vielen geen slachtoffers. Een woordvoerder van de studio laat weten dat de rest van het terrein binnen enkele dagen weer operationeel kan zijn.

De studio is ook gebruikt voor andere films. Scènes voor het eerste deel van 'Mission impossible' en 'Charlie and the chocolate factory' zijn in de Pinewood Studio's opgenomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen