Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cher gooit inboedel in de verkoop

Shownieuws

Cher begint binnenkort met het veilen van 700 van haar persoonlijke bezittingen. De 60-jarige zangeres wil haar huis in Malibu opnieuw inrichten.

(Novum/AP) - Cher heeft genoeg van haar inrichting. Ze begint binnenkort met het veilen van persoonlijke bezittingen. De 60-jarige zangeres en actrice hoopt hierdoor eindelijk de ruimte te krijgen om haar huis in het Amerikaanse Malibu opnieuw in te richten. "Dit is werkelijk de enige oplossing, het is zo vol in mijn huis." De veiling van zevenhonderd stukken gaat begin oktober van start en zal naar verwachting meer dan een miljoen dollar, 780 duizend euro, opbrengen.

Naast meubels worden onder meer kunstwerken, sieraden en tweehonderd kledingstukken uit de privécollectie van de Amerikaanse ster aangeboden. Cher zegt toe te zijn aan iets nieuws en ze deelt mee uit te kijken naar de veiling. "Ik heb er echt zin in, vooral omdat ik veel van deze voorwerpen al jarenlang in mijn bezit heb."

Op 3 oktober gaat de veiling van start in het Beverly Hills Hotel in Los Angeles. De actrice laat weten dat 'een mooi percentage' van de opbrengsten gaat naar de Cher Charitable Foundation. Deze door de zangeres in het leven geroepen stichting, zet zich in voor kankerbestrijding.

Cher brak in de jaren zestig door met haar toenmalige echtgenoot Sonny Bono als het popduo Sonny & Cher. Nadat de twee in 1972 uit elkaar waren gegaan, begon de zangeres aan een succesvolle solocarrière. Ook als actrice is Cher succesvol. In 1988 won ze de Oscar voor beste actrice voor haar rol in de film 'Moonstruck'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen