Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shakira en Peppers grote kanshebbers MTV Awards

Shownieuws

De Red Hot Chili Peppers en Shakira zijn de grote kanshebbers bij de MTV Video Music Awards volgende maand. Zij kregen elk zeven nominaties.

De Red Hot Chili Peppers en Shakira zijn de grote kanshebbers op een MTV Video Music Award, die volgende maand worden uitgereikt. De rockgroep en de zangeres kregen elk zeven nominaties, respectievelijk voor de clips 'Dani California' en 'Hips don't lie'. Dat heeft de internationale muziekzender maandag bekendgemaakt.

De Peppers en Shakira nemen het in de categorie video van het jaar op tegen Christina Aguilera ('Ain't no other man'), Madonna ( 'Hung up') en Panic! At The Disco ('I write sins not tragedies'). Samen met Kelly Clarkson ( 'Because of you') en Nelly Furtado ('Promiscuous') maken Madonna, Shakira en Aguilera ook kans op de prijs voor beste videoclip van een vrouwelijke artiest. Maddy is genomineerd voor drie andere prijzen, waaronder beste dansvideo en beste popvideo. Aguilera maakt verder kans op de onderscheiding voor beste popvideo en beste choreografie in een clip.

De kanshebbers voor beste mannelijke clip zijn Nick Lachey ('What's left of me'), James Blunt ('You're beautiful'), Kanye West ('Gold digger'), T.I. ('What you know') en Busta Rhymes (voor zijn remix van 'Touch it').

Tijdens de uitreiking van de prijzen op 31 augustus in New York treden diverse bekende artiesten op. Zo brengt Justin Timberlake voor het eerst nummers van zijn nieuwe album live ten gehore en pakt Beyoncé groots uit. Verder is er de langverwachte terugkeer van The Killers en treden Panic! At The Disco, Ludacris en T.I. op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen