Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Politie houdt Gibson hand boven hoofd'

Shownieuws

De politie houdt Mel Gibson de hand boven het hoofd. Dat meldt een Amerikaanse website. De politie zou antisemitische opmerkingen van de acteur verzwijgen.

De politie houdt Mel Gibson de hand boven het hoofd. De agent die de acteur vrijdag in de Amerikaanse staat Californië arresteerde wegens rijden onder invloed, heeft het arrestatierapport herschreven. Dat meldt de website TMZ maandag. Alle verwijzingen naar het vermeende agressieve gedrag van de acteur en zijn antisemitische opmerkingen zouden uit het originele rapport zijn verwijderd, omdat het korps bang zou zijn dat het verslag op straat zou belanden.

De website meldt verder dat Gibson twee keer eerder in Malibu is aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag. Beide keren zou de acteur te hard hebben gereden.

Gibson verontschuldigde zich zaterdag in een schriftelijke verklaring voor het rijden onder invloed en voor de opmerkingen die hij zou hebben gemaakt tijdens zijn arrestatie. "Ik heb enkele dingen gedaan die heel fout waren en waar ik me voor schaam."

TMZ beweerde vrijdag vier pagina's in bezit te hebben van het originele politieverslag. In dat rapport zouden antisemitische uitlatingen van Gibson staan. De acteur zou hebben gezegd dat 'de Joden verantwoordelijk zijn voor alle oorlogen in de wereld'.

De 50-jarige Gibson, een katholiek, regisseerde de film 'The passion of the Christ', die in 2004 te zien was in de bioscopen. Conservatieve christenen omarmden de film, maar Joodse groepen vonden hem antisemitisch.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen