Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Lindsay Lohan boos om brief over dochter

Shownieuws

De moeder van Lindsay Lohan is heel erg boos op de filmproducent die haar dochter in een brief 'onverantwoordelijk' noemde.

De moeder van Lindsay Lohan is boos op de filmproducent die haar dochter in een brief 'onverantwoordelijk en onprofessioneel' heeft genoemd. Dina Lohan vindt dat hij 'veel te ver' is gegaan, zegt ze in een interview met het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood.

De producent, James Robinson, schreef de brief nadat Lindsay herhaaldelijk te laat was gekomen op de set van haar nieuwe film 'Georgia rules' in Californië. Ook verscheen ze een keer helemaal niet en zou ze hebben gelogen over de reden van haar afwezigheid.

Dina vindt de brief, die onder meer door het Amerikaanse blad People werd gepubliceerd, 'belachelijk'. "Misschien heeft die man persoonlijke frustraties en reageert hij die af op mijn dochter. Ik vind het niet erg slim om je zo uit te laten over een jong meisje." De afwezigheid op de set van de 20-jarige Lindsay kan haar moeder verklaren doordat ze eerder tijdens de filmopnamen onwel zou zijn geworden. "Het was veertig graden en ze belde me om te zeggen dat ze flauw ging vallen. Ze heeft astma en kan niet goed ademen als het zo warm is. Ze is toen zelf naar het ziekenhuis gegaan."

Robinson twijfelt aan het waarheidsgehalte van deze reden voor Lindsay's afwezigheid. De actrice zou in een nachtclub zijn gezien voordat ze zich bij het ziekenhuis meldde. "We zijn ons ervan bewust dat jouw onophoudelijk gefeest de oorzaak is van die zogenaamde uitputting", schrijft Robinson. Ook dreigde hij met een schadevergoeding als het gedrag van Lindsay niet zou verbeteren.

Lindsay, die bekend staat als feestbeest, speelt in 'Georgia rule' een moeilijke puber. Andere rollen in de film zijn voor Jane Fonda en Felicity Huffman.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen