Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dionne Warwick ziet musical over eigen leven

Shownieuws

Dionne Warwick heeft in Chicago de musical over haar eigen carrière bezocht. Het Black Ensemble Theater eerde de 65-jarige zangeres met 'Don't make me over'.

(Novum/AP) - Dionne Warwick heeft dit weekeinde in Chicago de musical over haar eigen carrière bezocht. Het Black Ensemble Theater eerde de 65-jarige zangeres met 'Don't make me over', die vorige maand zijn première beleefde.

De popster kreeg een staande ovatie toen ze het theater binnenkwam. Na afloop van de musical sprak de zangeres met de cast. "Jullie waren geweldig. Ik kan jullie niet genoeg bedanken. Jullie geven duidelijk heel veel om me."

In de musical zingen vier actrices hits van Warwick als 'Walk on by', 'Do you know the way to San Jose' en 'I say a little prayer'. In het begin van de jaren zestig schreef Burt Bacharach veel nummers voor Warwick. Een van de thema's van de show is de vraag of Warwick succesvol was geweest zonder Bacharach en andersom.

Warwick, die bekend is van nummers als 'I'll never love this way again', 'Don't make me over' en 'I just don't know what to do with myself', werkt momenteel aan een album. Hierop zijn duetten van de zangeres te horen met artiesten van nu. De musical in Chicago is nog tot en met 1 oktober te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen