Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Paul McCartney verliest geloof in Heather Mills'

Shownieuws

Paul McCartney ziet Heather Mills steeds meer als een geldwolf. Zij neemt bij hun aanstaande scheiding geen genoegen met ruim veertig miljoen euro.

Paul McCartney ziet Heather Mills steeds meer als een geldwolf. Dat vertellen vrienden van de 64-jarige muzikant aan het Engelse tabloid The Sunday Mirror. Hij is teleurgesteld in zijn voormalige geliefde omdat ze geen genoegen neemt met zijn aanbod van dertig miljoen pond, bijna 44 miljoen euro. McCartney en Mills liggen in scheiding. Ze zijn vijf jaar getrouwd. Ze hebben een dochtertje: Beatrice van 2.

Een vriend van McCartney vertelt de krant dat de voormalige Beatle met zijn aanbod hoopte de scheiding snel en vriendschappelijk te laten verlopen. "Paul is een heel redelijke man, die niet van conflicten houdt. Hij wilde de scheiding snel en probleemloos laten verlopen in het belang van de kleine Beatrice."

McCartney en Mills waren in gemeenschap van goederen getrouwd, waardoor Mills aanspraak kan maken op een behoorlijk deel van het vermogen van de muzikant. Dat wordt geschat op ruim een miljard euro. Volgens bronnen bij de krant heeft Mills haar zinnen gezet op tweehonderd miljoen pond, 292 miljoen euro. "Ze wil zo veel mogelijk hebben. Ze is een goudhaantje."

Sinds het koppel in mei de scheiding aankondigde, ligt Mills onder vuur. Ze wordt er in de Britse media van beschuldigd dat ze alleen met de voormalige Beatle is getrouwd om zijn geld. Op zijn website noemde McCartney deze geruchten eerder 'belachelijk en kwetsend'. "Er is niets van waar. Heather is een gulle vrouw, die het grootste deel van haar tijd besteedt aan het helpen van mensen die het slechter hebben dan zij." Volgens de Mirror is de artiest nu echter van gedachten veranderd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen