Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel Gibson betuigt spijt na arrestatie

Shownieuws

Mel Gibson heeft spijt. De acteur, die werd gearresteerd omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat, heeft zijn excuses aangeboden.

(Novum/AP) - Mel Gibson heeft spijt. De acteur, die vrijdag in Californië werd gearresteerd omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat, heeft in een schriftelijke verklaring zijn excuses aangeboden. De 50-jarige Amerikaan verontschuldigt zich niet alleen voor het dronken in een auto stappen, maar ook voor de 'verachtelijke' dingen die hij tijdens zijn arrestatie zou hebben gezegd. "Ik heb enkele dingen gedaan die heel fout waren en waar ik me voor schaam."

Gibson zegt de controle over zichzelf kwijt te zijn geweest. "Ik heb me als een losgeslagen persoon gedragen en verachtelijke dingen gezegd, waarvan ik niet geloof dat ze waar zijn."

De website TMZ beweert de hand te hebben gelegd op het originele politierapport. Daarin zou staan dat Gibson bij zijn arrestatie 'flink wat antisemitische opmerkingen' maakte. De acteur zou hebben geroepen dat de joden verantwoordelijk zijn 'voor alle oorlogen in de wereld'. Verder zou hij een politieagent hebben gevraagd of hij joods was. De acteur wilde niet op deze beschuldigingen reageren.

In 2004 werd de fervent katholieke Gibson al beschuldigd van antisemitisme, naar aanleiding van de door hem geregisseerde en geproduceerde film 'The passion of the Christ'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen