Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela en Kid Rock getrouwd in Saint-Tropez

Shownieuws

Pamela Anderson en Kid Rock zijn in het huwelijksbootje gestapt. De ceremonie vond plaats op een jacht in het Franse Saint-Tropez.

Pamela en Kid Rock getrouwd in Saint-Tropez

(Novum/AP) - Pamela Anderson en Kid Rock zijn zaterdag getrouwd. Het showbizzkoppel stapte letterlijk in het huwelijksbootje in het Zuid-Franse Saint-Tropez. De ceremonie vond plaats op een jacht in een baai bij de mondaine badplaats. Dat heeft een woordvoerder van de actrice bevestigd.

Een aanwezige vertelt aan het Amerikaanse tijdschrift People dat Pam er oogverblindend uitzag in een witte bikini. "Ze was de mooiste bruid die ik ooit zag, een moderne Brigitte Bardot." David Furnish, de man van Elton John, vertelt het tijdschrift dat iedereen moest huilen toen de twee elkaar eeuwige trouw beloofden. "Daarna gaf Kid Rock zijn bruid een flinke zoen. Het was een rock-'n-roll-huwelijk." Het is niet bekend wie verder aanwezig waren bij de ceremonie.

Het huwelijksfeest van Pamela en Kid Rock, die eigenlijk Robert Ritchie heet, is nog niet voorbij. Het nieuwbakken echtpaar doet het feestje binnenkort nog eens dunnetjes over in Malibu, Detroit en Nashville. Het is niet bekend waarom gekozen is voor vier ceremonies. Ook is niet duidelijk wanneer de plechtigheden plaats vinden.

Het is niet het eerste huwelijk voor de 39-jarige Pamela. De voormalige Playmate scheidde in 1998 van rocker Tommy Lee, na een huwelijk van drie jaar. Zij hebben samen twee kinderen: Brandon (10) en Dylan (8). Voor de 35-jarige Kid Rock is het zijn eerste huwelijk. Hij heeft een 13-jarige zoon, Bob junior, uit een eerdere relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen