Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Laura Vlasbom geniet van jaloerse vriend

Shownieuws

Laura Vlasblom vindt het wel leuk dat haar vriend 'een beetje bezitterig' is. "We zijn zo verliefd, dat je bang bent dat er iets leukers voorbij komt."

Laura Vlasblom vindt het wel leuk dat haar vriend 'een beetje bezitterig' is. Dat vertelt de zangeres zondag in een interview in De Telegraaf. Hij heeft gezegd dat hij het uitmaakt als zij vreemd gaat. Dat ziet Laura als een teken dat hij van haar houdt. Ze denkt dat zijn verbod voortkomt uit angst. "We zijn zo verliefd, dat je bang bent dat er iets leukers voorbij komt."

Zelf zal Laura haar partner echter niet verbieden zijn heil ergens anders te zoeken. "Ik hou er niet van als ik dingen moet opleggen. Maar als hij denkt dat hij het ergens leuker kan krijgen, dan wens ik hem veel succes." De zangeres werd na een negenjarige relatie verlaten door de vader van haar kind, musicalster Bastiaan Ragas. Hij verliet haar voor Tooske Breugem, zijn tegenspeelster in de musical 'De 3 musketiers'.

De voormalige Frizzle Sizzle-zangeres is zelf niet altijd trouw geweest. Ze heeft ooit op het punt gestaan Bastiaan te verlaten. "Ik was echt even heel erg de weg kwijt. Ik was heel erg verliefd op een ander." Uiteindelijk koos ze voor haar relatie. "Toen ik gekozen had, kon ik ook van de ene op de andere dag stoppen."

Laura Vlasblom is vanaf volgende maand een van de deelnemers aan 'Sterren dansen op het ijs' bij SBS6.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen