Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul McCartney vraagt officieel scheiding aan

Shownieuws

Paul McCartney heeft officieel de scheiding aangevraagd van Heather Mills. Eerder dit jaar kondigden de twee al aan na vier jaar uit elkaar te gaan.

(Novum/AP) - Paul McCartney heeft officieel de scheiding van Heather Mills aangevraagd. Dat melden verschillende kranten zaterdag. Met de aanvraag is het startsein gegeven voor wat mogelijk één van de duurste scheidingen in Groot-Brittannië wordt. Naar verluidt kan Mills aanspraak maken op bijna driehonderd miljoen euro uit het vermogen van de schatrijke ex-Beatle. In mei kondigden de twee aan uit elkaar te gaan. Ze waren vier jaar getrouwd en ze hebben een dochterje van 2.

De 64-jarige McCartney geeft Mills de schuld van de scheiding, schrijven de Britse kranten The Sun en The Daily Mirror. Het 38-jarige ex-model Mills, tevens dierenrechtenactiviste, zou zich onmogelijk hebben gedragen. De woordvoerder van Mills liet weten dat zijn cliënt erg ongelukkig is met de aantijgingen en dat ze zich er omwille van haar dochtertje Beatrice niet over wil uitlaten.

McCartney en Mills waren in gemeenschap van goederen getrouwd, waardoor Mills aanspraak kan maken op een behoorlijk deel van het vermogen van de muzikant. Dat wordt geschat op ruim een miljard euro. McCartney heeft advocaat Fiona Shackleton in de hand genomen, die eerder Prins Charles verdedigde toen hij van Diana scheidde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen