Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna kan niet zonder wodka

Shownieuws

Madonna eist bij elke show een fles wodka. Ze heeft de alcohol nodig om zweetplekken uit haar kleding te verwijderen.

Madonna kan niet zonder wodka. De popster heeft daarom geëist dat de organisatie van haar optredens in Groot-Brittannië, die zondag van start gaan, een fles van de Russische volksdrank in haar kleedkamer neerzet. Ze heeft de alcohol nodig om haar kleding schoon te houden. Een insider van de show verklapt aan de Britse krant The Mirror dat het niet om zomaar schoonhouden gaat. Madonna zou de wodka gebruiken om zweetplekken mee te verwijderen.

Naar verluidt is het de gewoonte van de 47-jarige zangeres om wodka te sproeien over de kleding die ze tijdens de show op het podium draagt. De alcohol zou bacteriën doden en de outfits lekker fris houden.

Eerder deze week berichtten verschillende media over een nog veel opvallender eis van Madonna. Ze zou voor aanvang van elke show een gloednieuwe wc-bril willen. Verder eist ze kabbala-kaarsen, die haar beschermen tegen het boze oog, en een likje verf op de muren.

Het Europese gedeelte van de Confessions Wold Tour begint zondag in het Cardiff Millenium Stadion. Na een aantal concerten in Londen reist de 'Queen of Pop' af naar Rome, Parijs en Düsseldorf alvorens ze op 3 en 4 september de Amsterdam ArenA aandoet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen