Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Lindsay Lohan gedraagt zich als een verwend kind'

Shownieuws

Lindsay Lohan kan juridische stappen verwachten van de producent van haar nieuwe film. De actrice zegt ziek te zijn, maar heeft vermoedelijk te veel gefeest.

Lindsay Lohan gedraagt zich volgens de producent van haar nieuwe film 'Georgia rule' als een verwend kind. In een brief, gepubliceerd in het blad People, noemt directeur James G. Robinson van productiemaatschappij Morgan Creek de actrice 'onverantwoordelijk en onprofessioneel' en dreigt hij met juridische stappen als haar gedrag niet verandert. Lohan is meerdere malen te laat op de set verschenen en kwam ook wel eens helemaal niet.

Volgens een woordvoerder van de 20-jarige Hollywood-ster voelt Lindsay zich gewoon niet zo lekker. Woensdag werd ze kort opgenomen in het ziekenhuis wegens uitdroging en oververhitting. Verschillende bronnen meldden echter dat ze de actrice vlak daarvoor nog hadden gezien in een nachtclub. De producent heeft dan ook weinig vertrouwen in het waarheidsgehalte van de 'smoesjes' van Lindsay. "We zijn ons ervan bewust dat jouw onophoudelijke gefeest de oorzaak is van die zogenaamde uitputting", schrijft hij.

Ook vindt Robinson dat de actrice haar collega's laat vallen en de kwaliteit van de film nadelig beïnvloedt. In de brief gebiedt hij haar zijn woorden serieus te nemen en zich weer te gedragen zoals het hoort. Gebeurt dat niet, dan eist het bedrijf schadevergoeding.

Lindsay Lohan staat bekend als een feestbeest. Ook zou ze een eetstoornis hebben en drugs gebruiken. Ze is als actrice en als zangeres succesvol, met twee soloalbums uit en rollen in films als 'Mean girls', 'Just my luck' en 'A prairie home companion'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen