Kies je favoriete radiostation

Dossiers

All-Music krijgt eigen reallifesoap

Shownieuws

De Nederlandse popformatie All-Music krijgt een eigen reallifesoap op de regionale zender RNN7. De bandleden zouden alles in huis hebben om bekend te worden.

De Nederlandse popformatie All-Music krijgt een eigen reallifesoap op de regionale zender RNN7. De vier bandleden werken momenteel aan de opnamen van het programma, zegt producent Brigitta Houkamp van de omroep, die uitzendt in Zuid-Holland. De zogeheten vocal zanggroep maakt bewerkingen van musicalnummers.

RNN7 benaderde All-Music aanvankelijk voor een ander programma. De band kwam daarop zelf met het idee van de reallifesoap. RNN7 was meteen enthousiast: vier mannen met verschillende achtergronden en leeftijden leveren volgens de regionale omroep leuke televisie op. Volgens Houkamp hebben de bandleden alle kwaliteiten om bekend te worden.

De mannen worden niet alleen gevolg tijdens hun werk, maar ook in hun privéleven. Een hoogtepunt tijdens de opnamen tot nu toe was het huwelijk van bandlid Jurgen Stein en zijn vriend.

Het programma is binnenkort wekelijks te zien op RNN7. Het is nog niet bekend wanneer de eerste aflevering wordt uitgezonden.

Het eerste album van All-Music, 'Seasons of love', kwam dit jaar uit. De groep bestaat behalve uit Stein uit Joël de Tombe, Oren Schrijver en Edwin Jonkers. Op hun debuutalbum staan bewerkte versies van musicalnummers als 'Singin' in the rain', 'Everytime we say goodbye' en 'Good vibrations'. De eerste single van All-Music is 'Seasons of love' uit de musical 'Rent'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen