Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eindelijk pokerles voor Drew Barrymore

Shownieuws

Drew Barrymore kan eindelijk beginnen met pokerlessen. Omdat ze in haar rol wilde blijven voor de film 'Lucky you' kon ze niet profiteren van gratis lessen.

(Novum/AP) - Drew Barrymore kan eindelijk beginnen met pokerlessen. Tussen de opnamen van haar nieuwe film 'Lucky you' door strooiden professionele pokerspelers met gratis lessen in het kaartspelletje, maar de 31-jarige actrice wilde per se in haar rol blijven. In de film, die zich afspeelt tijdens het wereldkampioenschap pokeren, speelt de Amerikaanse een zangeres die niets van het spel begrijpt.

Waar andere acteurs les kregen van doorgewinterde pokerspelers, zag Barrymore de pokerlessen aan haar neus voorbijgaan. Nu de actrice niet meer in haar rol hoeft te blijven, is ze klaar om er alles over te leren. "Ik ben van plan zo veel mogelijk informatie los te krijgen van de professionals. Dan kan ik naar huis om mijn vrienden een lesje te leren."

De film 'Lucky you' komt op 8 september uit in de Verenigde Staten. In de film speelt onder anderen beroepsspeler Jennifer Tilly een rol. Andere professionele pokerspelers, zoals Sam Farha en Chris Ferguson, hebben een rol als figurant. De film draait vanaf 19 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Drew werd bekend van haar rol in de film 'E.T. the extra-terrestrial' (1982). Ook speelde ze rollen in films als 'Boys on the side' (1995), 'Charlie's angels' (2000) en 'Donnie Darko' (2001).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen