Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Doutzen Kroes niet happig op plastische chirurgie

Shownieuws

Doutzen Kroes ziet niets in plastische chirurgie. Dat zegt de blonde Friezin in de augustuseditie van Beau Monde. "Ik had al moeite met gaatjes in mijn oren."

Doutzen Kroes vindt plastische chirurgie maar niets. Dat zegt de blonde Friezin in de augustuseditie van Beau Monde. Het 21-jarige topmodel moet er niet aan denken om onder het mes te gaan. "Ik had al heel veel moeite met gaatjes in mijn oren. Sterker nog, mijn haar kleuren vind ik al moeilijk."

Doutzen heeft dagen waarop ze zichzelf mooi vindt. Ze kreeg zelfs te horen dat Cindy Crawford haar een mooie vrouw vindt. "Uit de mond van Crawford een groot compliment", vindt het Friese topmodel. Desondanks heeft ze ook mindere dagen. "Ik ga tegenwoordig met zoveel mooie meisjes om, dat het me onzeker maakt."

Kroes snapt niet dat alles tegenwoordig om uiterlijk lijkt te draaien."Mensen doen hysterisch over looks. Ik word heel anders behandeld omdat men mij mooi vindt. Daar snap ik niets van."

Eerder dit jaar werd bekend dat het Friese model het nieuwe gezicht is van de Franse cosmeticagigant L'Oréal. Vanaf oktober prijst Kroes een haarkleuring aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen