Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pharrell Williams niet geschikt voor roem

Shownieuws

Pharrell Williams is niet geschikt voor wereldfaam. De 32-jarige Amerikaanse hiphopproducer is niet opgewassen tegen de massale media-aandacht, zegt hij.

(Novum/AP) - Pharrell Williams is niet geschikt voor wereldfaam. De 32-jarige Amerikaanse hiphopproducer is niet opgewassen tegen de massale media-aandacht, zegt hij. Hij heeft er ook geen behoefte aan. "Al die interviews. Het is te veel werk."

Alleen echte sterren zijn volgens Williams geschikt voor het sterrendom. Zijn dinsdag uitgekomen solodebuut 'In my mind' maakte hij dan ook alleen voor zijn fans. "Als het aanslaat, is dat leuk. Als dat niet gebeurt, is dat ook prima. Ik ben gewoon geen Usher of Beyonce."

Williams is niet bepaald een groentje in de muziekindustrie. Met zijn vriend Chad Hugo produceerde hij onder de naam The Neptunes nummers voor artiesten als Britney Spears, Jay-Z., Nelly en Snoop Dogg. Zelf scoorde hij met de band N*E*R*D onder meer hits met 'Lapdance' en 'She wants to move'. Ook is hij te zien in videoclips van onder anderen Jay-Z, Snoop Dogg en Justin Timberlake. Vorig jaar werd Pharrell door het Amerikaanse tijdschrift Esquire verkozen tot best geklede man ter wereld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen