Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Hudson vindt zichzelf geen mode-icoon

Shownieuws

Kate Hudson werd onlangs door modeontwerpster Stella McCartney 'de ultieme coole chick' genoemd. Maar volgens Kate zegt Stella dat alleen omdat ze bevriend zijn

Kate Hudson ziet zichzelf niet als modevoorbeeld. Onlangs werd de 27-jarige actrice door modeontwerpster Stella McCartney 'de ultieme coole chick' genoemd, maar Kate denkt dat Stella dat alleen maar zegt omdat ze vrienden zijn. De Amerikaanse verwacht niet dat ze ooit een modevoorbeeld wordt, zegt ze in het tijdschrift Beau Monde. "Diep in mijn hart blijf ik een hippie."

De actrice wimpelt alle complimenten over haar kledingstijl af. "Ik hoor vaak dat Kate Moss en ik de boho-stijl vertegenwoordigen." Boho staat voor de bohémientrend, met onder meer wijde rokken en laag op de heup gedragen riemen, die het afgelopen jaar het straatbeeld veroverde. "Maar dat houdt volgens mij gewoon in dat Kate, net als ik, de kleren draagt die ze 's ochtends op de grond vindt", zegt Hudson.

De dochter van Goldie Hawn heeft wel een stylist, maar zegt van binnen altijd een hippie te blijven. "Dus weiger ik elke dag in couturejurkjes te lopen." Het lijkt haar wel leuk als mensen soms iets van haar overnemen. "Ik droeg in 2001 een jurk van Stella McCartney naar de Oscars. Het jaar erop zag ik heel veel actrices met soortgelijke jurkjes. Toen voelde ik mezelf wel even heel hip."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen