Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick Cave werkt aan nieuw filmscript

Shownieuws

De Australische zanger Nick Cave schrijft het script voor de film 'Death of a Ladies Man'. Het gaat over een seksverslaafde.

Zanger Nick Cave schrijft het script voor een film met de naam Death of a Ladies Man. Het verhaal gaat over een aan seks verslaafde vertegenwoordiger die zijn zoon meeneemt op reis nadat zijn vrouw zelfmoord heeft gepleegd. De opnamen voor de film staan gepland voor dit najaar. Dat meldt de website van het Britse tijdschrift NME zondag.

Het wordt de tweede film waarvoor de 48-jarige Cave het script schrijft. De Australische zanger was eerder verantwoordelijk voor het verhaal van The Proposition, een film van vorig jaar. Aan deze western werkte hij samen met regisseur John Hillcoat. Hillcoat neemt ook de regie van Death of a Ladies Man op zich. Acteur Ray Winstone gaat net als in The Proposition een van de hoofdrollen spelen.

Nick Cave werd in de jaren tachtig bekend als zanger van de band The Birthday Party. Met zijn begeleidingsband The Bad Seeds werd hij later erg populair. Zijn grootste hit is 'Where the wild roses grow', een duet met Kylie Minogue uit 1995.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen