Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Extra show Night of the Proms

Shownieuws

Het muziekfestijn Night of the Proms is bijna uitverkocht. Daarom is er een extra voorstelling op 19 november. Onder meer UB40 en Tears for Fears treden op.

Het muziekfestijn Night of the Proms is bijna uitverkocht. Daarom is een extra voorstelling ingepland op 19 november. Dat heeft de organisatie vrijdag bekendgemaakt. De zeventiende editie van het evenement vindt tussen 16 en 25 november plaats in Ahoy' in Rotterdam.

Tijdens de acht voorstellingen van het muziekspektakel kan het publiek genieten van internationale sterren als UB40, Tears for Fears en tenor Tony Henry. Ook Ruth Jacott treedt op tijdens de shows. Tijdens de Night of the Proms wordt een mix van klassieke muziek en popmuziek gespeeld.

The Night of the Proms is geïnspireerd op een soortgelijk Engels evenement, Last Night of the Proms. Deze avond is traditiegetrouw de afsluiting van The Proms, een uitgebreide serie klassieke concerten die sinds 1895 jaarlijks wordt gehouden in Londen. Inmiddels wordt de Night of the Proms door heel Europa georganiseerd, onder meer in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Denemarken en in het Antwerpse Sportpaleis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen