Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Linda en John hebben elkaar nodig'

Shownieuws

Linda en John de Mol kunnen niet zonder elkaar. Dat denkt Talpa-presentator Jan Joost van Gangelen. Ook Frits Barend denkt dat ze veel met elkaar overleggen.

Linda en John de Mol kunnen niet zonder elkaar. Dat denkt Talpa-sportpresentator Jan Joost van Gangelen. Hij durft niet te zeggen in hoeverre Linda medeverantwoordelijk is voor het succes van haar broer, de mediamagnaat. "De ballen die John toont, dat is zijn succes." Linda vindt hij 'über-professioneel'. "Ze lijkt boven de mensen uit te stijgen. Linda heeft, zonder gemeen te klinken, een soort hofhouding."

Frits Barend denkt dat Linda en John regelmatig met elkaar overleggen over hoe Talpa verder moet. "Ik hoop dat Linda af en toe tegen John zegt: kom jij eens even hier, dat doen we anders, hè jongen'." Hij denkt dat John er goed aan doet veel naar zijn zus te luisteren.

Tijdens de najaarspresentatie van Talpa eerder deze week liet Linda blijken de mening van Van Gangelen over het lef van haar broer te delen. Het hoort volgens de blondine bij het televisievak om iets in de praktijk uit te proberen. "Als je geen flops durft te maken, zul je ook van je levensdagen geen successen oogsten. No pain, no game. No guts, no glory. Dat is het motto van Talpa."

De zender gaat ook in het nieuwe seizoen een aantal nieuwe uitdagingen aan. Zo krijgen Bridget Maasland en Cees Geel een latenight-talkshow en speelt Beau van Erven Dorens zichzelf in de komedie Man & Paard.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen