Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Michael gaat strijd aan met fotografen

Shownieuws

George Michael is van plan enkele fotografen voor de rechter te slepen die hem voortdurend bestoken. "Ik word misselijk van al die onzin over mijn privéleven."

George Michael is van plan enkele fotografen voor de rechter te slepen omdat ze hem voortdurend zouden bestoken. "Ze vallen me lastig en maken dat ik me zelfs om half drie 's nachts bespied voel", zegt de popster tegen het Britse nieuwsprogramma BBC News 24. "Ik heb dit jaar niets gedaan dat tot zoveel commentaar op mijn seksleven zou moeten leiden. Ik word misselijk van al die onzin over mijn privéleven."

De 43-jarige Michael werd vorige week in de bosjes bij een homo-ontmoetingsplaats in Londen betrapt door een fotograaf nadat hij seks had gehad met een andere man dan zijn vriend. De Britse boulevardkrant News of the Wold publiceerde de foto's, maar hoeft Michael niet te vrezen. De zanger heeft laten weten geen juridische stappen tegen de krant te ondernemen omdat die volgens hem niet de directe aanleiding is voor alle publiciteit. De fotografen zijn naar zijn mening de echte boosdoeners. Het huwelijk met zijn vriend, Kenny Gross, gaat overigens gewoon door, verzekerde Michael.

Een 58-jarige man die beweert ook seks met Michael te hebben gehad, wordt mogelijk wel aangeklaagd. "Ik sleep dit individu dat ik in mijn hele leven nog nooit heb gezien, laat staan dat ik seks met hem zou willen, voor de rechter." Wederom wordt News of the World, dat het verhaal van de man publiceerde, ontzien. "Het gaat me niet om het geld", legt George uit. "Het gaat erom dat ik niet kapot wil worden gemaakt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen