Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson trouwt vier keer

Shownieuws

Eén keer trouwen is niets voor Pamela Anderson. De actrice en Kid Rock trouwen binnenkort eerst in Saint-Tropez en daarna in Malibu, Detroit en Nashville.

(Novum/AP) - Eén keer trouwen is niets voor Pamela Anderson. Ze stapt maar liefst vier keer in het huwelijksbootje - met dezelfde man. Dat heeft de rondborstige actrice bekendgemaakt. Pamela en haar aanstaande, Kid Rock, trouwen binnenkort eerst in het Franse Saint-Tropez en doen het feestje dan nog eens dunnetjes over in Malibu, Detroit en Nashville.

De 39-jarige Pamela vertelde niet waarom gekozen is voor vier ceremonies. Ook is niet duidelijk wanneer de huwelijksvoltrekkingen plaats zullen vinden. In verschillende media gaat het gerucht dat de tortelduifjes elkaar dit weekeinde al het jawoord geven in Frankrijk.

De voormalige Playmate zegt geen last te hebben van zenuwen. "Ik weet dat het een goede beslissing is", legt ze uit. "En de champagne helpt me er wel doorheen."

Haar laatste dagen als vrijgezel wil Pam vooral feestend doorbrengen. "Mijn hele leven is natuurlijk al een vrijgezellenfeest, maar ik ga mijn aanstaande huwelijk wel vieren met vrienden. En natuurlijk eindigen we dan allemaal naakt", grapt ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen