Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Willem-Alexander graag geziene piloot

Shownieuws

Nederlanders zien Willem-Alexander het liefst als piloot van het vliegtuig waarin zij reizen. Dat is de uitkomst van onderzoek van het programma Môgge Jeroen.

Nederlanders zien kroonprins Willem-Alexander het liefst als piloot van het vliegtuig waarin zij reizen. Dat is de uitkomst van een onderzoek van het radioprogramma Môgge Jeroen. Het onderzoek is gehouden als voorbereiding op de uitzendingen van het programma vanaf de luchthaven Schiphol, volgende week.

Aan vijfhonderd mensen is gevraagd bij wie zij zich het meest op hun gemak voelen. Zij kregen hiervoor een lijst van bekende personen met een vliegbrevet voorgelegd. Zes van de tien ondervraagden vliegen graag met de kroonprins. John Travolta volgt op de voet: vijf van de tien ondervraagden hebben vertrouwen in de acteur uit 'Saturday night fever'.

De Amerikaanse president George Bush komt aanzienlijk minder goed uit het onderzoek. Negentig procent heeft geen vertrouwen in de vliegkunsten van de president.

Môgge Jeroen wordt gepresenteerd door dj Jeroen Kijk in de Vegte en is van maandag tot en met donderdag tussen 06.00 uur en 09.00 uur te beluisteren op radiozender Caz!.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen