Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sophie Hilbrand is kinky

Shownieuws

Sophie Hilbrand toont zich op tv een kinky vrouw. In het nieuwe seizoen is de BNN-presentatrice te zien als sm-meesteres in het programma 'Try before you die'.

Sophie Hilbrand toont zich op televisie een kinky vrouw. In het nieuwe tv-seizoen is de BNN-presentatrice te zien als sm-meesteres. Ze doet dat voor het programma 'Try before you die', waarin zes presentatoren de meest uiteenlopende uitdagingen aangaan. Dat vertelt de 30-jarige blondine aan Novum Nieuws.

Hilbrand vindt het programma 'één van de leukste dingen' om te doen. Het spreekt haar vooral aan dat ze dingen mag doen 'die je normaal gesproken niet eens in je hoofd zou halen'. Zo gaat ze tijdens een aflevering in Hollywood op stap met een Amerikaanse paparazzo en werkt ze in een andere aflevering een bord meelwormen naar binnen.

Hilbrand presenteert voor BNN ook het veelbesproken 'Spuiten en slikken'. Dat programma stelt sinds twee seizoenen taboes op seksgebied aan de kaak. Volgens de presentatrice zijn de onderwerpen nog lang niet op. "We kunnen nog genoeg vinden, zolang het maar rock-'n-roll blijft."

Hilbrand begon haar televisiecarrière bij '6pack', een undergroundprogramma dat 's nachts werd uitgezonden op SBS6.

Het tweede seizoen van 'Try before you die' is vanaf 4 september te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen