Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hasselhoff en Bach na 16 jaar huwelijk uit elkaar

Shownieuws

David Hasselhoff is na zestien jaar huwelijk gescheiden van Pamela Bach. Hasselhoff en de actrice delen de voogdij over hun twee tienerdochters.

(Novum/AP) - David Hasselhoff is na zestien jaar huwelijk gescheiden van Pamela Bach. De 54-jarige Hasselhoff en de 42-jarige actrice vroegen in januari de scheiding aan. Woensdag werd de echtscheiding officieel. De acteur en zijn ex-vrouw hebben gezamenlijk de voogdij over hun twee tienerdochters.

Bach laat weten ook na de scheiding nog veel om Hasselhoff te geven. "Ik heb altijd van hem gehouden en zal dat ook altijd blijven doen. Het is een treurige dag, maar ik moet door met mijn leven."

Eerder dit jaar bepaalde een rechtbank in Los Angeles dat Hasselhoff honderd meter uit de buurt van Bach moet blijven. Zijn ex-vrouw beweerde dat Hasselhoff, die te kampen heeft gehad met een drankverslaving, haar had mishandeld. De acteur ontkent de beschuldigingen.

Hasselhoff speelde van 1989 tot 2000 de rol van strandwacht Mitch Buchannon in de televisieserie 'Baywatch'. Ook is hij bekend als Michael Knight uit de serie 'Knight rider'. Bach was onder meer te zien in de Amerikaanse soap 'The young and the restless' en eveneens in verschillende afleveringen van 'Baywatch' en 'Knight rider'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen