Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jada Pinkett Smith: Suri is beeldschoon

Shownieuws

Suri, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes, is 'waanzinnig mooi'. Dat zegt actrice Jada Pinkett Smith. Zij ontkracht geruchten dat het kind niet bestaat.

Suri, het dochtertje van filmsterrenkoppel Tom Cruise en Katie Holmes, is 'waanzinnig mooi'. Dat zegt de Amerikaanse actrice Jada Pinkett Smith, de echtgenote van filmster Will Smith, in het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze is een van de schattigste baby's die ik in mijn leven heb gezien."

De actrice ontkracht daarmee geruchten dat de baby niet bestaat. Die verhalenstroom kwam op gang nadat buitenstaanders drie maanden na haar geboorte op 18 april nog geen glimp van Suri hadden opgevangen. Vorige week vertelde ook tv-actrice Leah Remini dat ze het meisje heeft gezien. Een verklaring voor de terughoudendheid van het Hollywood-paar zou de Scientology-leer zijn die Cruise en Holmes aanhangen. De kerk acht stilte rond de geboorte van een kind gewenst.

Pinkett Smith en haar man Will zijn sinds de geboorte van Suri twee keer op bezoek geweest bij de familie Cruise, vertelt de actrice. "Ze zijn erg gelukkig samen en hebben gewoon even rust nodig." Volgens de actrice gaat het goed met de trotse ouders. "Katie is een fantastische moeder en ze geniet van elke seconde."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen