Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook tweede vrouw weg bij Prince

Shownieuws

Prince is opnieuw gescheiden. De tweede vrouw van de artiest, Manuela, heeft eind mei de scheiding aangevraagd. Ze waren sinds eind 2001 getrouwd.

Prince is opnieuw gescheiden. De tweede vrouw van de artiest, Manuela, heeft eind mei de scheiding aangevraagd. Dat meldt de Amerikaanse krant The Star Tribune, die zegt de hand te hebben gelegd op de echtscheidingspapieren.

Het was lange tijd niet precies duidelijk hoe lang het koppel was getrouwd. Er werd zelfs aan getwijfeld of er überhaupt sprake was van een huwelijk tussen Prince en Manuela. In de echtscheidingsdocumenten zou worden bevestigd dat de twee elkaar op 31 december 2001 het jawoord hebben gegeven.

Het privéleven van de 48-jarige Amerikaan is altijd in nevelen gehuld geweest. Prince geeft weinig interviews en wil daarin nooit ingaan op zijn privéleven. Eerder was hij getrouwd met achtergrondzangers Mayte, maar het is niet precies duidelijk wanneer en waarom ze zijn gescheiden. Het koppel kreeg in 1996 een zoontje, dat een week later overleed aan een schedelafwijking. Ook hierover heeft Prince nooit in het openbaar gesproken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen