Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Trijntje en Beef zingen mee met Edsilia Rombley

Shownieuws

Trijntje Oosterhuis en Pieter Both, zanger van reggaeband Beef, hebben Edsilia Rombley geholpen met haar nieuwe album. Ze hebben achregrondkoortjes ingezongen.

Trijntje Oosterhuis en Pieter Both, zanger van de Nederlandse reggaeband Beef, hebben door het zingen in een achtergrondkoortje Edsilia Rombley geholpen met haar nieuwe cd. Both raakte daarbij helemaal de juiste snaar, zegt Edsilia. "Ik heb nog nooit iemand zo vrolijk en met zoveel inlevingsvermogen zien zingen. Hij geeft het nummer echt een supergoede vibe", schrijft ze woensdag in haar digidagboek op de website vrouw.nl.

Edsilia, die binnenkort trouwt met producer en componist Tjeerd Oosterhuis, waardeert de hulp van haar toekomstige schoonzus enorm. "Ik ben zo blij dat ze het heeft gedaan" schrijft ze enthousiast. "Naast het feit dat we bij familiegelegenheden wel eens gezellig zingen, blijft het toch bijzonder dat ze zoiets doet."

De 28-jarige Rombley is vooral blij dat Trijntje haar heeft willen helpen, ondanks dat ze zwanger is van haar tweede kindje. "Ik ben blij dat ze even zwangert, zodat ze wat tijd heeft", schrijft de oud-Songfestivalzangeres. "Hoogzwanger zong ze alles te gek in."

De opnamen van haar nieuwe Nederlandstalige cd, onder productionele leiding van haar verloofde Tjeerd, zijn in volle gang. De eerste single van het album, 'Dan ben ik van jou', staat momenteel op de 64e plaats in de Mega Top 100. De cd wordt in oktober verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen