Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe heeft oogje op Lange Frans

Shownieuws

Actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen valt op rapper Lange Frans. "Hij is leuk en stoer. Af en toe heeft hij een grote muil."

Yolanthe Cabau van Kasbergen valt op rapper Lange Frans. In de jongste uitgave van het meidenblad Girlz vertelt de actrice Frans een knappe jongen te vinden. "Ik val wel op dit soort types. Hij is leuk en stoer", zegt Yolanthe. "Af en toe heeft hij een grote muil, maar hij heeft een klein hartje."

De 21-jarige actrice heeft ook wel een idee hoe ze de 25-jarige rapper kan verleiden. "Bij Frans moet je volgens mij vooral jezelf zijn", denkt ze. "Ik denk dat hij op stoere, pittige tantes valt." De kans dat het Yolanthe lukt om de rappartner van Baas B te versieren, is niet zo groot: Lange Frans heeft sinds jaren een vriendin.

Yolanthe werd onlangs in een opnamestudio wel gesignaleerd met een andere rapper, Ali B. Ze is te horen op zijn nieuwe single 'Zomervibe; , waarop ze in het Spaans door zijn rapteksten heen praat. Yolanthe vindt Ali een 'coole gozer', maar denkt niet dat hij te versieren is. "Waarschijnlijk wijst hij je heel bot af. Ik denk dat hij bovendien het type is dat zélf een meisje wil versieren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen