Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Michael ontkent afblazen huwelijk

Shownieuws

George Michael gaat nog steeds trouwen. Eerder werd aangenomen dat zijn huwelijk niet door zou gaan omdat hij in een park seks had gehad met aan andere man.

Het huwelijk tussen George Michael en zijn vriend Kenny Goss gaat gewoon door. Dat zegt de popster dinsdag in een telefonisch interview op de Britse televisie, nadat media wereldwijd hadden gemeld dat het huwelijk van de baan is. George vertelde dat het huwelijk slechts wordt uitgesteld omdat er interesse is voor een verlenging van zijn wereldtournee. "En ik wilde niet heel klein trouwen, vandaar."

De zanger raakte deze week in opspraak toen de boulevardkrant News of the World foto's van hem publiceerde vlak nadat hij in de bosjes van een park in Londen seks zou hebben gehad met een andere man. Daarop werd aangenomen dat zijn trouwplannen van de baan zijn. Kenny Goss zei dat hij de zaak met zijn vriend is uitgesproken en vroeg de media de popster met rust te laten.

Over het 'cruisen', zoals het oppikken van iemand op straat onder homoseksuelen wordt genoemd, schaamt George zich niet. De 43-jarige zanger vindt dat hij gewoon zichzelf mag zijn. "Het spijt me voor de mensen die het maar niks vinden. Maar de politie laat het ook toe." Volgens George is Hampstead Heath, een populaire homo-ontmoetingsplek in Londen, juist een van de weinige veilige plekken om iemand op te pikken.

Dat de man met wie George seks heeft gehad volgens de krant The Daily Mail een dikke, werkloze vrachtwagenchauffeur van 58 is, betwijfelt de zanger. "Het was donker, maar niet zo donker. Ik heb geen flauw idee wie die man was, maar toch bedankt, wie je ook bent."

Michael gaf dinsdagavond onverwachts een telefonisch interview in de talkshow Richard & Judy op het Britse Channel 4.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen