Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Colin Farrell in nieuwe film Woody Allen

Shownieuws

Colin Farrell en Ewan McGregor krijgen een rol in de nieuwe film van Woody Allen. Het project, dat traditiegetrouw nog naamloos is, wordt opgenomen in Londen.

Colin Farrell en Ewan McGregor krijgen een rol in de nieuwe film van Woody Allen. Dat meldt de website van de Amerikaanse omroep ABC. Het project, dat zoals alle nieuwe films van Allen nog geen naam heeft, wordt opgenomen in de Britse hoofdstad Londen.

De Ierse acteur Colin Farrel brak in 2002 door bij het grote publiek met zijn hoofdrol in 'Phone Boot'. Twee jaar later speelde hij de titelrol in 'Alexander'. In augustus gaat in Nederland de film 'Miami Vice' in première, waarin Farrell de rol speelt van Sonny Crockett.

Ewan McGregor is bekend van de film 'Trainspotting'. In 2001 verscheen de 35-jarige Schot naast Nicole Kidman in de filmmusical 'Moulin Rouge'. Ook speelde hij in enkele 'Star Wars'-films de rol van Obi-Wan Kenobi.

De plannen voor de nieuwe film van Woody Allen volgen op een mislukt project in Parijs. De 69-jarige regisseur zou deze zomer in de Franse hoofdstad een film opnemen, maar besloot vorige maand onverwacht de opnamen af te blazen. Michelle Williams en David Krumholtz waren al vastgelegd voor de hoofdrollen in de film. Een officiële reden voor het annuleren van de opnamen is nooit gegeven, maar vermoed werd dat de productiekosten te hoog werden.

De nieuwe film wordt de derde die de Amerikaanse regisseur in Londen opneemt. 'Match point', zijn eerste Londense project, kwam in januari uit. De film 'Scoop' komt binnenkort in de bioscoop. De opnamen voor de nieuwe film gaan deze zomer van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen