Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opnieuw babydrama voor Britney

Shownieuws

Britney Spears heeft haar zoon opnieuw in gevaar gebracht. Ze hield hem met één hand vast toen ze in een menigte struikelde.

Britney Spears heeft haar zoontje Sean Preston opnieuw in gevaar gebracht. Toen ze donderdag een hotel in New York verliet, liet ze het jongetje bijna vallen, meldt filmsite IMDb. Britney hield Sean maar met één hand vast en stuntelde met haar andere hand met een drankje. Onderwijl manoeuvreerde ze zich door een menigte nieuwsgierige toeschouwers.

Doordat de 24-jarige popzangeres niet goed oplette, struikelde ze. Het hoofd van de kleine Sean klapte hard naar achteren en hij verloor zijn petje. Britney wist zich maar net staande te houden. "Dit is precies waarom ik een pistool nodig heb", zei de zangeres, doelend op de menigte die haar stond op te wachten.

Het ongelukje is de laatste in een reeks misstappen die Britney met haar acht maanden oude zoontje heeft begaan. Eerder kwam ze in opspraak toen ze achter het stuur van haar auto werd gezien met Sean op haar schoot. Een paar weken later bracht ze hem opnieuw in een onveilige situatie door hem in zijn kinderzitje met het gezicht naar voren te laten wijzen. Dat is in Californië verboden. Ook zou de kleine uit een hoge stoel op de keukenvloer zijn gevallen, waarna de kinderbescherming poolshoogte kwam nemen.

Britney is zwanger van haar tweede kind met echtgenoot Kevin Federline. Ze is in oktober uitgerekend. Volgens geruchten wordt het een meisje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen